Stembevrijding Groningen is een co-creatie van Evert Vos en Avelien Jansen. Ze werken sinds 2015 samen en delen de passie voor stembevrijding. Ze hebben daarnaast allebei een eigen praktijk in de nabijheid van de stad Groningen.

Beide hebben een achtergrond als coach en trainer. In de samenwerking komen hun gedeelde passie en ervaring als ‘mensenwerkers’ prachtig bij elkaar. Samen vormen ze dan ook een bevlogen en deskundig team. De inspirerende programma’s die ze bieden nodigen uit om vrijuit te zingen en voluit te leven.

“Evert en Avelien zijn een gouden koppel!”

Lila
Avelien Jansen
Avelien

Als kind danste ik eerder dan dat ik liep. Dans is mijn hele leven dan ook een grote bron van vreugde geweest en een heerlijke uitlaatklep. In vrijheid dansen is voor mij dé manier om in contact te komen met mijn lichaam en expressie te geven aan wat er in mij leeft. Mijn stem gebruiken was daarbij lang een spannend gebied. Maar toen ik de stembevrijding ontdekte ging er een nieuwe wereld voor me open. Juist door in verbinding met je lichaam klank te geven aan wat er in je leeft, kom je bij je essentie. Een ervaring die ik iedereen gun.

Het is dan ook mijn missie om je te laten voelen dat je goed bent zoals je bent, zodat je weer thuiskomt bij jezelf. Dat klinkt zo eenvoudig maar de meeste mensen wijzen zichzelf (onbewust) regelmatig af. Om daadwerkelijk te voelen dat je er helemaal mag zijn, creëert een stevige basis in jezelf van waaruit je met vertrouwen je eigen weg durft te gaan. Je kunt het wel bedenken maar als je het voelt en ervaart dan beklijft het ook.

Het lichaam en de stem zijn daarbij mijn twee belangrijkste ingangen omdat ons lichaam alle informatie die we nodig hebben in zich draagt. In je lichaam kun je voelen waar jouw ruimte zit. Maar ook waar je blokkades zitten en door daar expressie aan te geven maak je de weg vrij voor je eigen vitale levenskracht.

Ik geloof erin dat het leven geleefd wil worden, dat je hart lief wil hebben en dat wij bedoeld zijn om te stralen. Om onze potentie waar te maken. Dat is onze natuurlijke staat van zijn en ik kan je helpen om je hier opnieuw mee te verbinden.

Ik kies elke keer opnieuw bewust om voluit voor het leven te gaan en nodig anderen graag uit om samen met mij deze weg te gaan. Om datgene te doen waar je blij van wordt, te geloven in jezelf en te weten dat je waardevol bent. Dat de wereld op jou zit te wachten omdat je iets unieks te geven hebt, gewoon zoals je bent. Laat je zien, laat je horen, je mag er zijn met alles wat er in je leeft. Juist in je kwetsbaarheid zit je kracht. Heb de moed om vanuit jouw waarheid te leven en te spreken en je zult zien dat het leven in jou gaat stromen, dat je liefde zult ervaren en zult weten wat echte levensvreugde is!

Mijn eigen leerweg is een grote inspiratiebron voor het werk dat ik nu doe, het leven mijn beste leerschool. Ik werk dan ook altijd vanuit mijn eigen ervaring. Daarnaast heb ik verschillende opleidingen gedaan op het gebied van “bevrijdingswerk” en sinds 2006 heb ik mijn eigen onderneming, De Levensgenieter, waarin ik werk als bewustzijnscoach en trainer Levenskunst. Naast de gezamenlijke activiteiten van Stembevrijding Groningen geef ik workshops alleen voor vrouwen gericht op lichaamsbeleving en intimiteit.

Wat anderen zeggen over Avelien:

“Het is een grote kracht van Avelien je te helpen ontdekken waar je staat en wat je wilt. Ze weet je daarbij heel goed uit te dagen om voorbij (schijnbare) onmogelijkheden en je eigen gedoe te kijken.” – Ellen

 

“Avelien begeleidt door er te zijn, als een heel mooi voorbeeld. Dat is erg fijn!” – Vanja

 

“Wat jij zegt komt van binnenuit en daarmee raak je mij in mijn hart.  Het is niet mechanisch maar oprecht en doorleefd.” – Ans

www.delevensgenieter.nl

Linkedin iconFacebook icon
Evert Vos
Evert

Als kind zong ik dat het een lieve lust was. Onbezorgd, moeiteloos, speels en vrijuit. Zoals een kind dat doet. Lange tijd zong ik niet. Zo rond mijn zevende stopte ik er mee. Blijkbaar vond ik dat ik een serieuze jongen moest zijn.

In 2007 herontdekte ik mijn stem, die toen antwoord op levensvragen gaf waar mijn hoofd geen raad mee wist. Ik werd gegrepen door de schoonheid en de kracht van de stem en ontdekte gaandeweg dat de stem een geweldige ingang vormt voor onze persoonlijke en beroepsmatige ontwikkeling. In mijn praktijk heb ik stembevrijding geïntegreerd in mijn activiteiten als loopbaanprofessional, coach en trainer. Zo kon mijn passie als stembevrijder samenvallen met mijn achtergrond als ‘mensenwerker’.

Stembevrijding vormt voor mij een krachtige en speelse ingang die bijdraagt aan meer innerlijke vrijheid, die uitnodigt om ruimte in te nemen en nieuwe stappen in leven en werk te zetten. Naast loopbaanbegeleiding bied ik diensten aan op het gebied van persoonlijk leiderschap, empowerment, effectieve communicatie en presentatievaardigheden. De programma’s stembevrijding nodigen uit om vrijuit te zingen en voluit te leven!

Wat anderen zeggen over Evert:

‘Evert werkt vanuit zijn hart en straalt veel vertrouwen uit, waardoor het voor mij makkelijker was om mij over te geven aan mijn eigen stemgeluid. Het is heel mooi om te zien dat er op zo’n eenvoudige wijze zoveel teweeg wordt gebracht.’ – Anne Gerrits Jans

 

‘Stembevrijden met Evert is letterlijk en figuurlijk een verademing!’ – Sieglinde Seijffer, coach en supervisor

www.evertvos.com

Linkedin iconFacebook icon