Stembevrijding voor organisaties

Stembevrijding wint aan populariteit. Binnen het domein van de persoonlijke en beroepsmatige ontwikkeling is het fenomeen relatief nieuw en sterk in ontwikkeling. Steeds meer organisaties en bedrijven ontdekken de meerwaarde van stembevrijding voor hun teams en werknemers.

Of het nu om persoonlijk leiderschap, communicatie en samenwerking in teams of presentatievaardigheden gaat, werken met de stem kan een krachtige en effectieve procesversneller zijn.

Stembevrijding Groningen

Stembevrijding Groningen biedt niet alleen expertise op het gebied van stembevrijding maar beschikt ook over zeer ruime ervaring op het gebied van coaching en training. Daarmee kan een krachtige bijdrage worden geleverd aan zowel de persoonlijke alsook de professionele ontwikkeling van organisaties en professionals.

Stembevrijding kan een waardevolle bijdrage leveren aan:

  • Het ontwikkelen van teamspirit;
  • Het verstevigen van de samenwerkingsrelaties in teams;
  • Het leren kennen en herkennen van elkaars kwaliteiten;
  • Het werken vanuit vertrouwen en openheid;
  • Het ontwikkelen van leiderschapskwaliteiten en onderzoeken van leiderschapsstijlen;
  • Teambuilding, elkaar op een andere manier en écht leren kennen;
  • Zicht krijgen op communicatiestijl en effect op omgeving;
  • Het verstevigen van presentatievaardigheden;

Meer weten?

Neem gerust contact met ons op. We denken graag mee.

Een workshop stembevrijding met de collega’s van ons leidinggevend team. Gewaagd en zeker geen gesneden koek. Spannend en in het begin was er nog enige reserve. Avelien en Evert verstaan de kunst om zo’n programma zorgvuldig en respectvol op te bouwen. Tegelijkertijd werden we uitgedaagd om spelenderwijs onze grenzen te verleggen. Indrukwekkend om te zien hoe je elkaar in zo’n korte tijdspanne anders kunt leren kennen. Dat draagt echt bij aan de hechtheid van ons team. Ook het onderzoeken van onze stijl van leidinggeven via ons stemgeluid bleek verrassend verhelderend! Daar hebben we dingen uitgehaald waar we op de werkvloer ons voordeel mee kunnen doen. Een aanrader!

Leidinggevende UMCG