Afbeelding bij evenement
Datum: zondag 10 maart 2019, van 13:30 tot 16:00
Deelnemers: minimaal 6 deelnemers
Kosten: €35,00
Locatie: Studio De Vrije Ruimte, Timpweg 3, Groningen


Verlang jij er naar om jezelf meer te laten zien en horen? Zou je je vrijer en meer onbevangen willen uiten? Heb je van stembevrijding gehoord en wil je ervaren of dit iets voor jou is? Dan ben je van harte welkom bij de kennismakingsworkshop ‘Verken je stem’!

Stembevrijding gaat niet per definitie over zingen. Het gaat over jezelf bevrijden met je stem als instrument. Vaak zijn we gewend om onszelf in te houden, onze woorden of emoties in te slikken. Bij stembevrijding nodigen we je uit om expressie te geven aan wie jij bent, zowel in je kracht als in je kwetsbaarheid.

In deze kennismakingsworkshop werken we met eenvoudige bewegings- en ademhalingsoefeningen en verkennen op speelse wijze onze stem door te improviseren met klanken. Een uitnodiging om jezelf ongedwongen te uiten en vrij te klinken. Voor veel mensen ligt er een blokkade op hun stem en is het spannend om jezelf te laten horen. Wij nemen je mee op een speelse en laagdrempelige ontdekkingsreis waarin het accent ligt op plezier beleven en ervaren. Dat inspireert en verbindt. Velen ervaren daarin vrijheid en plezier. Ervaring met zingen is niet nodig.

Verken je stem is ook een prima manier om kennis te maken met ons en de manier waarop wij werken. Bijvoorbeeld als je benieuwd bent naar onze verdere programma’s en eerst een keer wil ervaren wie wij zijn en hoe wij werken.

‘Het is heel mooi om te zien dat er op zo’n eenvoudige wijze zoveel teweeg wordt gebracht.’ – Anne

‘Nooit geweten dat ik mijn stem zo kon laten klinken!’ – Jeanette

We geven deze workshop ook op aanvraag. Dus als je zelf een groep mensen hebt voor wie een kennismaking met stembevrijding passend is, dan kun je daarvoor contact met ons opnemen.


Reserveren

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.


Eerstvolgende activiteiten:

activiteit thumbnail

Een laagdrempelige kennismakingsworkshop waarin je ontdekt wat stembevrijding is en hoe wij werken.

Training ‘Voluit leven!’
4 september 2019
activiteit thumbnail

Een training van 7 ochtenden waarin je ontdekt wat jou tegenhoudt en stimuleert om voluit te leven. Een krachtige impuls om je leven anders te leven.

activiteit thumbnail

Een dagworkshop om expressie te geven aan wat er in je leeft. Je ruimte innemen en jezelf laten zien en horen.