Afbeelding bij evenement
Datum: vrijdag 14 juni 2019 tot 16 juni 2019
Deelnemers: Minimaal 6 en maximaal 14 deelnemers
Kosten: €545,00 (vroegboekkorting tot 1 april 2019, daarna €595)
Locatie: Het Balkon, Hooidijk 15, Vasse


Wil jij genieten van een weekend vol beleving, beweging, bevrijding en bezieling? Tot leven komen en opladen? Dan is dit weekend er voor jou!

“Het weekend bood me de gelegenheid om mezelf opnieuw te ontdekken en me te bevrijden van oude ballast. Ik beleef het als een startpunt voor mijn toekomst!” – Fred

Stembevrijding en dans zijn allebei prachtige manieren om te ontdekken wat er in jou leeft en alles daarin welkom te heten. Om het mysterie van het leven te ervaren, je te verbinden en je hart te openen. Doordat we twee aaneengesloten dagen de tijd hebben ontstaat er een veilige bedding waarin er nieuwe dingen kunnen ontstaan. Dit in combinatie met de rust, ruimte en heerlijke verzorging van deze plek maakt dit weekend tot een boost voor lichaam en geest.

 Wat gaan we doen?

We gaan vrij-uit dansen, improviseren met klanken en elkaar ontmoeten in eenvoudige samenzang. Er is zowel ruimte voor stilte als voor uitbundigheid. We wisselen inspanning en ontspanning af. We zingen binnen en buiten. Ook is er voldoende tijd voor rust en heerlijk luieren.

Voor wie?
  • Je wilt het leven in al haar volheid (be)leven.
  • Je wilt je vrijer en meer onbevangen uiten.
  • Je wilt meer bezieling en vreugde ervaren in je leven en je werk.
  • Je wilt een weekend genieten, opladen en tot rust komen.
  • Je wilt je heerlijk laten verwennen, lekker dansen en naar hartenlust zingen.

Zowel geschikt voor mensen die al ervaring hebben met stembevrijding als voor mensen die nieuw zijn. Ervaring met zingen of stembevrijding is niet nodig.

Terastafel in tuin buiten met zon
Locatie

We zijn dit jaar te gast op een prachtige locatie in Vasse. “Het Balkon” is een volledig gerenoveerd klooster aan de rand van een wonderschoon natuurgebied. Het staat alom bekend vanwege de persoonlijke sfeer, warme inrichting en veelgeprezen keuken. We zullen de enige groep zijn die er verblijft en hebben het hele terrein tot onze beschikking, incl voor iedereen een eigen slaapkamer met badkamer, een stilteruimte, een tuin met verschillende zitjes en sfeervolle werkruimtes. Een heerlijke plek om tot rust te komen, voluit te genieten en op te laden.

 Eten op een bord

 

Portret Corien Karssen

“Voor mij is stembevrijding een hele directe manier om in contact te komen met je gevoel en de beperkingen van het uiten daarvan. Juist als je geen woorden hebt, of moeite hebt die te vinden is via geluid/stem en dans een hele goeie manier om dieper ermee in contact te komen. Mijn grootste opbrengst van het weekend is dat ik minder bang ben om mijn verlangen naar verbinding te uiten en ik meer in verbinding ben met mezelf.”
Corien Karssen (deelnemer weekend ‘Zing en Dans je Vrij’)

“Het is een prachtig weekend waarin ik werd uitgedaagd om me intens te verbinden met mezelf, met wat er werkelijk in me leeft. Vanuit deze verbinding heb ik ook mooie ontmoetingen met anderen gehad. Stembevrijding en dans brengen mij bij mijn bron, bij wat waar is in mezelf. Voor mij is het enorm bevrijdend om dit te doen en ik zou het iedereen aanraden. De begeleiding is heel integer en liefdevol. In een veilige setting werd ik uitgedaagd om mijn lied te laten klinken, datgene wat er in mij leeft naar buiten te brengen. Ik vond het heel fijn om in al mijn kwetsbaarheid zo ontvangen te worden. Ik voelde vooral veel ruimte om er te mogen zijn en zoveel aandacht en warmte. Heel erg bedankt! – Lila

“Tegen iedereen die er over denkt om mee te gaan zou ik willen zeggen: Doen, gewoon doen! Het zijn dagen vol liefdevolle aandacht en helemaal voor jou; Waarin je je vrij gaat voelen om je eigen stem te laten horen en je danst die dagen zo dat je hele lichaam in beweging komt. Echt heerlijk! Jaren lang heb ik veel geslikt en heb ik mijn stem nauwelijks laten horen om maar geen woede over me heen te krijgen. En ik raakte mijn stem kwijt. Bij tijden letterlijk. In de loop van dit weekend ging mijn stem als vanzelf klinken, heel vol en sterk. Ik voelde me vrij èn ik werd gehoord!” – Karin


Reserveren

€545,00Eerstvolgende activiteiten:

activiteit thumbnail

Een laagdrempelige kennismakingsworkshop waarin je ontdekt wat stembevrijding is en hoe wij werken.

activiteit thumbnail

Een dag die helemaal in het teken staat van verbinding en waarin de ontmoeting met de ander centraal staat.

activiteit thumbnail

Een dagworkshop om expressie te geven aan wat er in je leeft. Je ruimte innemen en jezelf laten zien en horen.