Afbeelding bij evenement
Datum: donderdag 7 november 2019, van 13:00 tot 16:00
Deelnemers: maximaal 80
Kosten: €45,00
Locatie: Bij vrijdag, Sint jansstraat 7, Groningen


Vandaag komt Jan Kortie weer naar Groningen voor een dag rond stembevrijding. En je kunt nog meedoen als je wilt! Je kunt gewoon langskomen, zonder je eerst aan te melden. De toegangsprijs is €45,00 en je kunt dit contant en gepast mee nemen. Je hoeft het reserveringsformulier dus niet meer in te vullen.

Jij Bent Muziek!

Is het een workshop? Een open middag? Is het een voorstelling, een meezingconcert met verrassende solo’s? Is het ernst of entertainment? Het is een wat wonderlijke mix van dat alles. Het is soms een vrolijke boel, dan weer een stemmige stilte. De kans is vrij groot dat je er opgewekt vandaan gaat, en met (nog) meer vertrouwen in je eigen zingen.

“Wie kan praten kan zingen” zegt een Afrikaans spreekwoord. En hoe zou het anders kunnen zijn? Onze ziel houdt van zingen. Zingen is misschien wel de meest directe manier waarop we de schoonheid van onze ziel, van onszelf in de wereld kunnen brengen. Woorden zijn daarbij eigenlijk nagenoeg overbodig, hoewel soms handig. Onze klank volstaat.

Jan Kortie

Jan Kortie is een autoriteit op het gebied van zingen vanuit je hart. Hij introduceerde het begrip ‘stembevrijding’ en ontwikkelde een onorthodoxe, opgewekte benadering van zingen. In die benadering draait het niet om methoden of technieken, maar inspireert hij je om jezelf en je muziek te bevrijden uit het keurslijf van ‘hoe het hoort’.

Meer informatie over Jan Kortie vind je op: www.jankortie.nl

Mantra-avond Het Lied van de Ziel!

Let op! Als je ook wilt deelnemen aan het mantrazingen dan dien je je daarvoor apart aan te melden.
Via deze link kom je op de juiste pagina.


Reserveren

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.


Eerstvolgende activiteiten:

activiteit thumbnail

Een dagworkshop om expressie te geven aan wat er in je leeft. Je ruimte innemen en jezelf laten zien en horen.