Afbeelding bij evenement
Datum: donderdag 7 november 2019, van 19:30 tot 21:30
Deelnemers: maximaal 150
Kosten: €17,50
Locatie: Lutherse Kerk, Haddingestraat 23, Groningen


Vandaag komt Jan Kortie weer naar Groningen voor een dag rond stembevrijding. Er zijn nog plaatsen vrij dus je bent van harte welkom. Je kunt gewoon langskomen, zonder het reserveringsformulier nog in te vullen. De toegangsprijs voor de avond is €17,50, dit kun je contant en gepast mee nemen.

Het Lied van de Ziel

Tijdens de avond zingen we mantra’s, uit zeer diverse religieuze en spirituele richtingen, in allerlei talen. Veelal met pianobegeleiding. Een deel van de muziek is ingetogen, soms ontroerend, een ander deel is uitbundig, dan spat de vreugde ervan af.

Het licht is gedempt, de sfeer is verstild. Er is niets voorgeschreven dat je zou moeten voelen of geloven. Tijdens deze avonden richten we ons op het woordeloze mysterie van het leven, we pogen dit stille mysterie te verklanken. Samen zingend overstijgen we het denken, en zo verbinden we ons nog dieper met dat mysterie en met elkaar.

Jan Kortie

Jan Kortie is een autoriteit op het gebied van zingen vanuit je hart. Hij introduceerde het begrip ‘stembevrijding’ en ontwikkelde een onorthodoxe, opgewekte benadering van zingen. In die benadering draait het niet om methoden of technieken, maar inspireert hij je om jezelf en je muziek te bevrijden uit het keurslijf van ‘hoe het hoort’.

Meer informatie over Jan Kortie vind je op: www.jankortie.nl

Middagworkshop Jij Bent Muziek!

Let op! Als je ook wilt deelnemen aan de workshop stembevrijding dan dien je je daarvoor apart aan te melden.
Via deze link kom je op de juiste pagina.


Reserveren

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.


Eerstvolgende activiteiten:

activiteit thumbnail

Een dagworkshop om expressie te geven aan wat er in je leeft. Je ruimte innemen en jezelf laten zien en horen.

activiteit thumbnail

Een dag voor mannen die hun eigen kracht en kwetsbaarheid willen ervaren en delen. Samen beleven en ervaren, onder andere door stembevrijding en lichaamswerk.

activiteit thumbnail

Een dagworkshop om expressie te geven aan wat er in je leeft. Je ruimte innemen en jezelf laten zien en horen.