Weekend Zing en Dans je Vrij

Wil jij genieten van een verwenweekend vol beleving, beweging, bevrijding en bezieling? Tot leven komen en opladen? Dan is dit weekend er voor jou!

Wat gaan we doen?
We gaan vrij-uit dansen, improviseren met klanken en elkaar ontmoeten in eenvoudige samenzang. Er is zowel ruimte voor stilte als voor uitbundigheid. We wisselen inspanning en ontspanning af. We zingen binnen en buiten. Ook is er voldoende tijd voor rust en heerlijk luieren.

"Het is een prachtig weekend waarin ik werd uitgedaagd om me intens te verbinden met mezelf, met wat er werkelijk in me leeft. Vanuit deze verbinding heb ik ook mooie ontmoetingen met anderen gehad. Stembevrijding en dans brengen mij bij mijn bron, bij wat waar is in mezelf. Voor mij is het enorm bevrijdend om dit te doen en ik zou het iedereen aanraden.- Lila -

Praktische informatie

Start: vrijdag 14 juni om 19.30 uur
Einde: zondagmiddag 16 juni om 16.00 uur
Locatie: De locatie wordt binnenkort bekend gemaakt.

Aanmelden kan hier
Meer informatie kun je lezen op de website van Avelien en Evert